mandag den 12. maj 2014

Sunde smarte og billige madkasser

Det kan være en helt videnskab at vælge den rette madkasse alt efter hvilket behov man har. Vi har på AlmaogJacob.dk et stort udvalg af sunde madkasser fri for BPA, BPS, Phthalater, Bly og PVC, og jeg vil med dette blogindlæg fortælle lidt om madkasserne.

Split madkasse

http://www.almaogjacob.dk/shop/split-madkasse-350ml-1060p.html Den første madkasse jeg vil fortælle lidt om er en split madkasse som kan rumme 350ml. Den er meget simpel og ikke særlig stor, der er lige plads til to rugbrødsmadder eller noget frugt og grønt. Den bliver ofte brugt til små børn som får mad i daginstitutionen og kun lige har brug for at få et lille mellem måltid med. Nogle forældre bruger også to hvis børnene skal have mad med til formiddag og eftermiddag. Den kan selvfølgelig også bruges til store børn og voksne, den er genial til at have lidt sund snack i. 

Split madkassen har gummipakning rundt i kanten af låget og så har den nem klik lukning. Det er en super fin lille madkasse som blot koster 29 kr. Klik her for at se madkassen.

Sandwichboks

Den næste madkasse er en sandwichboks som minder om split madkassen, den er bare ikke ruminddelt.
Der er plads til en sandwich eller klapsammen rugbrødsmadder. Madkassen er velegnet til små og store børn samt voksne.

http://www.almaogjacob.dk/shop/sistema-sandwichboks-1698p.htmlLige som split madkassen har denne sandwichboks også gummipakning og nem kliklukning. Sandwichboks koster 29 kr. og du kan klikke her og se sandwichboks.

Madkasse Lunch plus 1,2liter

Denne madkasse er helt simpel og uden rum. Den er super til fx blandet salat samt børn som ikke har det store behov for opdelt madpakke.

Denne madkasse kan rumme 1,2 liter og den har også gummipakning rundt i kanten af låget samt nem kliklukning. Madkassen koster 39 kr. Klik her for at se mere>>

Madkassen Lunch Cube

http://www.almaogjacob.dk/shop/lunch-cube-madkasse-1408p.htmlEr en god ruminddelt madkasse med rum forneden og for oven. Jeg vil nok vælge at putte rugbrødsmadder neders og frugt og grønt øverst. Men det er jo forskelligt hvordan man indretter sin madpakke :) Madkassen kan bruges af alle aldre alt efter behov. Madkassen koster 49 kr. Klik her for at se mere>>

Madkassen Lunch Cube Max

http://www.almaogjacob.dk/shop/sistema-itsy-bitsy-1702p.htmlEr en opgraderet udgave af Lunch Cube. Den nye udgave er lavet så der er plads til et æble og så medfølger der et lille yoghurtbæger som kan rumme 150ml. Denne madkasse er en lille smule større end den gamle Lunch Cube, men madkassen har fået rigtig god ruminddeling. Så alt i alt får man en smadder fin madkasse for kun 69 kr. Klik her for at se mere>>
Det var nogle af de smarte og prisvenlige madkasser du finder på AlmaogJacob.dk Klik ind på webshoppen og se det store udvalg.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit besøg og kommentar :)